Om oss

I en komplex värld är det viktigt att ha en samlad och tydlig bild över sitt ekonomiska och juridiska läge och en helhetslösning som gör livet lättare att leva.

Att komma fram till lösningen kan däremot vara svårt. Vi vet. Vi har varit rådgivare i ämnet sedan 60-talet och förstår hur viktig den är och vad som behövs.

Nu har vi samlat vår erfarenhet i en enkel helhetslösning. Vi kallar den Best Interest. Den rymmer sådant som ligger i ditt intresse att förstå på bästa sätt.

Den innehåller också verktyg du behöver för att kartlägga din situation och fatta rätt beslut för framtiden utifrån vad du vill med ditt eget liv, din familj och dina eventuella medarbetare.

Förenkling är vårt motto. Håll till godo.

1. Börja så här

Här hittar du 100 frågor om ekonomi, familjerätt, företag och framtid. Gå igenom dem och fokusera på problemen som är aktuella för dig. Kan du inte lösa dem själv, föreslår vi att du tar hjälp av rådgivare.

2. Strukturer

Strukturerna är till för att du ska kunna planera och kontrollera din ekonomi, dina risker, dina försäkringar och viktiga frågor i samband med arvskiften. Här finns också mallar som hjälper dig att hålla ordning på avtal, uppdrag och andra handlingar.

3. Faktasamlingar

Faktasamlingarna ger dig grundläggande kunskaper om bland annat familjerätt, försäkringar, investeringar och sparande.

4. Fakta

Här får du värdefull information om inkomster, skatter, pensioner m.m. för 2018, 2017, 2016, 2015 och 2014.

5. Fallstudier

Studierna ger dig värdefulla kunskaper om ägarstrategier, arv och gåva av aktiebolag, finansiering med eget kapital och privata uttagsmöjligheter. Tveka aldrig att kontakta professionell rådgivare när du behöver hjälp att lösa problem, skriva avtal och liknande.